Fijn dat je er bent!

Welkom in onze webshop. Wij zijn Ketsch! Vintage. Je kunt bij ons terecht voor vintage, industrial én design. Ben je op zoek naar originele items voor jouw interieur? Vanuit heel Europa worden excentrieke conversation pieces, markante eye-catchers en bijzondere producten verzameld die jouw interieur nou net dat persoonlijke tintje geven. Hopelijk zit er iets voor je tussen. Kijk gerust even verder.

Ons assortiment

Je kan bij ons terecht voor verrassende producten die de tand des tijds hebben doorstaan. Bijzondere items die een dosis levenservaring met zich mee dragen of juist herinneren aan een bepaalde periode uit je leven. Regelmatig vind je nieuwe vondsten bij ons online. Kom gerust nog een keertje terug om te kijken wat er nu weer is bijgekomen. Wij hebben altijd wel een verrassing in petto.

Zit er een item tussen waar je direct verliefd op bent geworden? Wij kennen dat gevoel als geen ander en hopen dat ook jij dit ervaart in onze webshop. Ons doel is om een mooie plek te vinden voor onze vondsten. Daarmee is elke bijdrage die wij mogen leveren aan jouw inrichting voor ons een voorrecht.

Jouw bestelling

Het is voor ons een blijk van waardering wanneer je uit onze selectie een item besteld. Elke bestelling wordt met zorg en respect behandeld. Daar kan je op rekenen. Je mag er ook voor kiezen om de bestelling bij ons af te halen. Dit kan op afspraak. Hoogstwaarschijnlijk kom je bij ons in de opslag te Rotterdam nóg een pareltje tegen….

Zodra je bestelling is geplaatst, ontvang je van een persoonlijk bericht per mail. Hierin maken we in goed overleg een leveringsafspraak of kom je te weten op welke dag de bestelling wordt aangeboden bij PostNL. Jouw zending wordt zorgvuldig en persoonlijk verpakt en verstuurd. Dit zal de ene keer sneller zijn dan de andere.

Wij gaan graag bewust met onze omgeving om. Op basis van slow-delivery willen wij zorg dragen voor een minimale belasting van het milieu. Daarom wordt jouw bestelling minimaal 1 keer per week verzonden. Met een beetje geluk zijn wij binnenkort al bij jouw in de buurt.

Jouw product

Je kan bij ons terecht voor geleefde designs vanuit een duurzame en circulaire insteek. De producten op onze website zijn zorgvuldig geselecteerd, gefotografeerd en omschreven. Het is voor ons belangrijk een helder beeld te schetsen van de producten die we aan je aanbieden.

Mocht je geliefde bestelling tijdens het transport beschadigen, dan nemen wij dit ten allen tijde terug. Dat is geen enkel probleem. Mocht je na levering toch niet geheel tevreden zijn, dan kunnen we altijd met elkaar in overleg en zoeken we een passende oplossing.

Kijk gerust verder in onze webshop. Heb je vragen, stel deze dan via ons contactformulier. Wil je op de hoogte blijven dan kan je terecht op Instagram én Facebook. Wij zien je graag terug en hopen dat je bij ons iets bijzonders vindt. Veel plezier!

Marsha & Thomas