Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Overzicht

Aangezien ons assortiment bestaat uit goederen met een levensverhaal, proberen wij via onze productomschrijvingen een helder beeld te schetsen van het product. Tevens worden al onze producten nauwkeurig gedocumenteerd via de beschikbare foto’s. Hierdoor kom jij niet voor verrassingen te staan.

Mocht je geliefde bestelling tijdens het transport beschadigen, dan nemen wij dit ten allen tijde terug. Dat is geen enkel probleem. Mocht je na levering toch niet geheel tevreden zijn, dan kunnen we altijd met elkaar in overleg en zoeken we een passende oplossing.

Ons retourbeleid biedt 14 dagen bedenktijd zoals keurig in de wet (NL) is vastgelegd. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds jouw aankoop, kunnen we je geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Ter referentie geldt hiervoor de productpagina, de omschrijving en de bijbehorende foto’s. Om jouw retourzending te voltooien, hebben wij een aankoopbewijs nodig. Aangezien onze insteek is jouw bestelling persoonlijk af te handelen, zal elke terugkoppeling met de grootst mogelijke aandacht en respect worden behandeld.

Ons doel is altijd een tevreden klant en middels persoonlijk contact zorgen wij daarvoor. Maak je dus geen zorgen, wij zoeken altijd naar een klantvriendelijke oplossing.

Terugbetalingen

Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een e-mail om je te melden dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling. Als het wordt goedgekeurd, wordt jouw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een 10 werkdagen automatisch een bedrag teruggestort via uw oorspronkelijke betaalwijze.

Retourzendingen verzenden

In principe ben jij verantwoordelijk voor het retourneren van de door jouw geannuleerde bestelling. Daarmee ben je verantwoordelijk voor het betalen van jouw eigen verzendkosten voor het retourneren van het artikel. Afhankelijk van het door jouw aangekochte product, wordt de retourwijze en het retouradres (Rotterdam of Delft) bepaald.

Wij doen dit graag in goed overleg.

Wij staan voor eerlijk ondernemen en hebben als doel onze producten een tweede leven te geven bij jouw thuis of op kantoor. Dat zal dan ook altijd onze insteek zijn. Neem dus gerust contact met ons op via ketschvintage@gmail.com en wij antwoorden binnen 48 uur.

Happy Shopping!

Marsha & Thomas